★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★ - Avrupa (2024)

  • Oktoberfest, Münih (Yakınındaki oteller)
  • Stuttgart Bira Festivali, Stuttgart (Yakındaki Oteller)
  • Freeimarkt, Bremen (Yakınındaki Oteller)
  • Hamburg DOM, Hamburg (Çevrede bulunan oteller)
  • Starkbierfest, Münih (Yakınındaki oteller)
  • Uluslararası Berlin Bira Festivali, Berlin (Yakındaki Oteller)
  • Bergkirchweih, Erlangen (Yakınındaki oteller)
  • Schutzenfest, Hannover (Yakınındaki oteller)
  • Gaubodenvolksfest, Straubing (Yakınındaki oteller)

Almanya, birası ve% 99'u yalnızca su, şerbetçiotu, malt ve mayayı içeren içeceği kutlayan bira festivalleriyle ünlüdür. Bu ülke, her tür bira meraklısına uyacak marka ve tadıyla, eşyaların en büyük bira üreticilerinden biridir. Düşmek, bu festivallere katılmak için özellikle popüler bir zaman olsa da, hangi mevsimde olursa olsun, eğlenceye katılma şansına sahip olacaksınız.

Oktoberfest, Münih (Yakınındaki oteller)

Münih, dünyanın en büyük ve en ünlü bira festivali olan Oktoberfest'in doğum yeridir. Eylül ayı sonlarında başlayan 16 günlük festival, her yıl ortalama yedi milyon litre bira tüketen dünyanın dört bir yanından altı milyondan fazla insan getiriyor. Her şey iki yüzyıldan daha önce, 1810'da başladı ve Bavyera geleneğinin bir kutlaması olarak, yalnızca Münih şehir sınırları dahilinde demlenmiş bira servis etti. Sadece bu büyük etkinlik için hazırlandı ve ekstra güçlü, bu yüzden dikkatli olun - bir kupa Schnapps'ın sekiz atışına eşittir. Her zamanki sosisler ve krakerler, canlı müzik, şarkı söyleme ve dans gibi pek çok Alman yemeği var.

Stuttgart Bira Festivali, Stuttgart

★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★ - Avrupa (1)

Stuttgart Bira Festivali, Stuttgart (Yakındaki Oteller)

Her yıl eylül ayının sonlarından itibaren 17 gün boyunca düzenlenen ve resmi olarak Cannstatter Volksfest olarak bilinen Stuttgart Bira Festivali, Almanya'nın en büyük ikinci bira festivali olarak dünyanın her köşesinden dört milyondan fazla bira sever çekiyor. Büyük festival çadırlarında birayla dolup taşan sınırsız çelikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda bir Ferris Wheel, swing carousel ve roller coaster gibi her türlü fuar alanı tipi sürüşler de yapıyor. Bu, özellikle palyaçolar ve yüz boyama da dahil olmak üzere küçüklerin yapması gereken birçok şey ile aile dostudur. Aynı zamanda atlı bira vagonlarıyla etkileyici bir geçit töreni, geleneksel kostümlerdeki gruplar, çeşitli folklor grupları ve Bad Cannstatt banliyösünün dar sokaklarında ve Wase'de geçiş bantları içermektedir.

Freeimarkt, Bremen (Yakınındaki Oteller)

Almanya’nın en eski fuarı, Ekim’ün son iki haftasında ev sahipliği yapıyor; bu, Oktoberfest’i kaçırırsanız, kuzey Almanya’daki devasa bira festivalinin tadını çıkarmak için başka bir fırsatınız olacak. Her şey 1035'te başladı ve bölgeye dört milyon ziyaretçi getirdi. Etkinlikte çok sayıda binicilik, dev bir sokak partisi ve renkli bir geçit töreni de dahil olmak üzere 320'den fazla ilgi çekici etkinlik yer alıyor. Ayrıca çeşitli eşyalar satan çok sayıda tezgah ve lezzetli ikramlar kızarmış hamur işleri, kavrulmuş badem ve meyan kökü tatlıları da var.

Hamburg DOM, Hamburg (Çevrede bulunan oteller)

Almanya'nın en büyük halk festivali olan efsanevi Hamburg DOM, yılda üç kez düzenleniyor. Birincisi, 9 Kasım - 9 Aralık 2018 arasında gerçekleşecek ve ardından 22 Mart - 22 Nisan 2019 bahar etkinliği ve 26 Temmuz - 25 Ağustos 2019 yaz aylarında gerçekleşecek. Sadece bira çadırları ve sınırsız fırsatlar mevcut değil. içkinin tadını çıkarmak için, ancak çok çeşitli yemekler ve geleneksel atıştırmalıklardan tatlılara kadar her türlü lezzetli yemekler. Cuma geceleri, hepsi muhteşem bir havai fişek gösterisiyle sona erer.

Starkbierfest, Münih

★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★ - Avrupa (2)

Starkbierfest, Münih (Yakınındaki oteller)

Starkbierfest veya Strong Beer Festival, ilkbahar başında gerçekleşen üç haftalık bir ekstravaganza. Bazen “beşinci sezon” olarak anılan bira salonları ve bira fabrikaları Münih'teki kendi Starkbier festivallerine ev sahipliği yapıyor. Daha fazla bilinen Oktoberfest'teki kalın kalabalıklar olmadan Bavyera kültürünü kutlamak için her türlü taze lezzetli demleme içebilir, içki şarkıları söyleyebilir, masalarda dans edebilir ve Bavyera kültürünü kutlamak için liderlerini giyen tüm yerlileri inceleyebilirsiniz.

Lezzet tomurcuklarınızı lezzetin bir serveti, bol miktarda aroma, dokular için hazırlayın: Munich Starkbier.

Uluslararası Berlin Bira Festivali, Berlin (Yakındaki Oteller)

Uluslararası Berlin Bira Festivali, Almanya’nın en büyük şehirlerinden birini deneyimlemek ve dünyanın dört bir yanından bira tadı almak için harika bir bahane sunuyor. Ağustos ayının başında üç günden fazla sürecek olan ve 2400 bira türü sunan 90'dan fazla ülkeden 300'den fazla bira fabrikası bulunuyor. Biermeile, 2011 yılında Guinness World Records'a 5.921 feet'de kayıt oldu ve onu dünyanın en uzun bira bahçesi yaptı. Elbette, tüm bu köpükleri emmek için bolca yiyecek seçeneği var, ayrıca festival boyunca Alman ve Küba'dan klasik rock'a kadar canlı müzik barındıran 19 farklı sahne var.

Bergkirchweih, Erlangen

★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★ - Avrupa (3)

Bergkirchweih, Erlangen (Yakınındaki oteller)

Oktoberfest’e benzer şekilde, ancak her yıl Haziran’ın başlarında Erlangen, Bavyera’da düzenlenen Bergkirchweih, festival boyunca kentin nüfusunun yaklaşık 10 katı olan bir milyondan fazla çekiyor. Katılımcılar, kâğıt fenerlerle süslenmiş, meşe ve kestane ağaçlarının altında oturup, fenerlerle süslenmiş, bira bardağı, özellikle yerel olarak hazırlanan ve olay için özel hazırlanan demliklerin tadını çıkardılar. Tuzlu krakerler, sosisler ve lezzetli Obatzda peyniri gibi Franconian ve uluslararası yemekler de mevcuttur. Aile için uygun, her yaş için de her türlü sürmek ve konumlar vardır.

Schutzenfest, Hannover (Yakınındaki oteller)

Oldukça benzersiz bir kombinasyon olan bira ve nişancı için gezegendeki en büyük kutlama, yaklaşık 500 yıldır kutlanmaktadır. Her yıl Temmuz ayında düzenlenen, etkinliğin en önemli noktası olan Marksmen'in Geçit Töreninde üst sıralarda yer alan liderlerin yer aldığı 5000 markere katılıyor. 7,5 mil uzunluğundaki alayı, Avrupa’nın en büyüğüdür ve Almanya’dan ve dünyadan 10,000’den fazla katılımcıyı içerir. Nişancılar, süslü yüzücüler, 100’den fazla grup, 60’tan fazla vagon, araba ve diğer festival araçları. Ayrıca, 420 kadar yolcu taşıyan etkileyici 200 metre yüksekliğindeki Steiger Ferris Wheel de dahil olmak üzere beş büyük bira çadırı ve karnaval yolculuğu da bulunuyor.

Gaubodenvolksfest, Straubing (Yakınındaki oteller)

Gaubodenvolksfest, 1812 yılına dayanan bir bira / tarım festivalidir. Ağustos'ta 10 gün boyunca düzenlenen kutlama, Straubing-Bogen bölgesinden biralar sergiliyor ve geleneksel kostümler, atlı araba gezintileri ve sonsuz bira tadımı olan bir Bavyera geçit töreni içeriyor. Sadece bölgedeki bira fabrikalarının bira servisi yapmasına izin verilir ve etkinlik için özel olarak hazırlanır. Bavyera'nın en büyük Volksfestlerinden biri (bira festivali ve seyahat eğlence fuarı), aile dostu ve roller coaster ve carousel gibi 120 gezintiye ve yedi büyük bira çadırına sahip. Geleneksel Bavyera kıyafetlerine katılan yaklaşık 1,4 milyon kişi, Bavyera festivallerinin tarihi karakterinin korunmasına yardımcı olurken, aynı zamanda harika insanlar da izliyor.

★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★ - Avrupa (4)

FAQ - 💬

❓ Almanya bira festivali ne zaman 2023?

👉 Emcache

★ Almanya'daki en iyi 9 Bira Festivali ★  - Avrupa (2024)
Top Articles
Unbiased Article Shows 5 New Issues About Breckie Hill That Nobody Is Talking About – Designmen
Breckiehill Skateboard: The Rising Star Of Skateboarding Culture
Basketball Stars Unblocked 911
Hollys Pawn Saraland Al
Ucsf Ilab
Red Carpet Oil Change Blackstone
Best Internists In Ft-Lauderdale
Wjbd Weather Radar
Survivor Australia Wiki
Uber Hertz Marietta
دانلود فیلم Toc Toc بدون سانسور
Ebony Ts Facials
Monkey Werx Sitrep 2022
Abc Order Hs Login
gameplay:shiny_pokemon_and_luck [PokéRogue Wiki]
Milk And Mocha Bear Gifs
Ellaeats Tumblr
Einfaches Spiel programmieren: Schritt-für-Schritt Anleitung für Scratch
ZQuiet Review | My Wife and I Both Tried ZQuiet for Snoring
April 7 Final Jeopardy
Cyclefish 2023
Cox Teacher Discount
Dtm Urban Dictionary
Bardstown Ky Pawn Shops
Interview With Marc Rheinard (Team ToniSport & Awesomatix) From Germany
Verity Or Falsity Of A Proposition Crossword Clue
Insidekp.kp.org Myhr Portal
Chrysler, Dodge, Jeep & Ram Vehicles in Houston, MS | Eaton CDJR
Python Regex Space
Meritain Prior Authorization List
Samantha Lyne Wikipedia
Bollywood Movies 123Movies
Royal Carting Holidays 2022
About Us - Carrols Corporation
Prisoners Metacritic
When Is The Next Va Millionaire Raffle 2023
Korslien Auction
Charles Bengry Commerce Ca
How To Get Coins In Path Of Titans
Oakly Rae Leaks
Kostenlose Online-Spiele. Spielen Besten Kostenlosen Online-Spiele. Mobil, PC. Android, iOS
Adventhealth Employee Handbook 2022
Bdo Obsidian Blackstar
Chloe Dicarlo
Gregory (Five Nights at Freddy's)
Hooda Math—Games, Features, and Benefits — Mashup Math
Craigs List Williamsport
Windows 10 schnell und gründlich absichern
Portmanteau Structure Built With Cans
Csgo Xray Command
Trapshooters.com Discussion Forum
Discord Id Grabber
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6192

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.